CANNIBAL CORPSE – A Skeletal Domain

CANNIBAL CORPSE – A Skeletal Domain

Hvem skulle tro at Cannibal Corpse skulle klare å henge med i death metal kjøret i 26 år? 13 fullengdere er det blitt. Variasjonen er ikke så fryktelig stor fra album til album, men de har en stor fanskare som kjøper plate etter plate og er kjempefornøyde med det. Jeg er en av dem, og nå gleder jeg meg for 12. gangen (kjøpte de to første samtidig).

Gutta er faktisk blitt bedre med årene. Skivene er jevnere og du blir sjelden skuffet når du går til anskaffelse av ny Cannibal Corpse skive. På «A Skeletal Domain» finner du hele 12 nye låter og ingen av dem er dårlige. Mange er knall mens resten nesten er like bra de også.

Det er et jævla bra driv stort sett hele tiden. Noen roligere partier finner vi innimellom alt øset, men her går det unna i beste Cannibal Corpe stil stort sett over hele fjøla. Jeg ble litt overrasket over et spesielt thrasha parti der rifferne herjer mer enn normalt og da dukket smilet opp på denne karen ganske raskt.

Jeg anmeldte den siste skiva til Cannabis Corpse tidligere i sommer og der nevnte jeg at de tidvis gjør sine saker bedre enn originalen. Vel, den skiva var ganske bra, men «A Skeleton Domain» er enda bedre. Case closed. Originalen er best.

http://www.metalblade.com/cannibalcorpse/

http://www.metalblade.com/us/