BRUTAL ASSAULT 2014

BRUTAL ASSAULT 2014

BRUTAL ASSAULT er en av de største metalfestivalene i Øst-Europa og blir i år arrangert for 19. gang. Festivalen er lokalisert på en nedlagt militærfort/forlegning ca 13 mil øst for hovedstaden Praha og det er rimelig enkelt å reise dit. Både SAS og Norwegian har faste flyruter fra Norge til Praha. Fra Praha til Jaromer går det både buss og tog. 

Festivalen går i år for første gangen over 4 dager og de har booket hele 103. Det endelige programmet med spilletider er i skrivende stund ikke klart og vi får henvise til festivalens hjemmesider for oppdatert program. Med dagens kronekurs, koster et festivalpass ikke mer enn 72 euro hvis du velger å handle i god tid. Legg på 8 hvis du venter med å kjøpe til du er der nede. Dette gjør Brutal Assault til et godt og rimelig festivalalternativ.

SLAYER er uten tvil årets hoveddtrekkplaster, men de kan også friste med band som AMON AMARTH, THE DEVIN TOWNSEND PROJECT, VENOM og CHILDREN OF BODOM.

Norske innslag finnes det 8 av i år: COMBICHRIST, GEHENNA, KHOLD, KRAKOW, MANES, OKKULTOKRATI, SATYRICON og SHINING.

 
BA2014_poster_en.jpg