TROLLROCK 2014

TROLLROCK 2014

TROLLROCK er en populærmusikkfestival som arrangeres på skistadion i Beitostølen. Den ble første gang arrangert i 2011. Trollrock er en urban friluftsfestival i spektakulære omgivelser på Beitostølen. Den beste musikken kombineres med fantastisk natur, utallige aktivitetsmuligheter, komfortable overnattings muligheter, kulinariske opplevelser og unik atmosfære. Trollrock har til og med, som norges eneste rockefestival, sitt eget lokalbrygga festivaløl. "TRØLL" som brygges av Valdres Gardsbryggeri har blitt en svært yndet leskedrikk i sommervarmen.

Foreningen Trollrock ble stiftet desember 2010 på tuftene av kultfestivalen Høpp i Føssn. Høpp i Føssn ble arrangert ti ganger i tidsrommet 1999-2009 og bestod av lokale band fra Valdres med hoveddel fra Øystre Slidre. Initiativtakerne ønsket å arrangere en større festival og i 2011 ble dette en realitet på Beitostølen under navnet Trollrock. Høpp i Føssn ble arrangert i en hoppbakke, mens Trollrock blir arrangert på skistadion. På programmet står fortsatt de lokale storhetene, men det er også viet plass til nasjonale artister.

Her er det norske artister som gjelder og det over hele fjøla.

Trollrock_14_poster.jpg

 

VM i Trollrock:

I samarbeid med Lydsmia Beitostølen arrangerer Trollrock Valdresmesterskap i Trollrock under festivalen 24. til 27. Juli. Bakgrunnen for konkurransen er et ønske om å fremme oppmerksomhet rundt lokale musikere på tvers av alder og sjanger.

 

Konkurransen er delt opp i 3 klasser. Barneskolenivå, ungdomskolenivå og videre opp til 20 år.

Krav til deltagere

  • Band/artister skal hovedvekt av medlemmer i fra Valdres.
  • Klassifisering avgjøres av hovedvekten av bandets gjennomsnittsalder.
  • Artist/band må benytte minimum ett instrument.
  • Konkurransen er primært innen sjangeren populærmusikk. (Rock, pop, indie, hiphop, reggae)

Frem mot VM i Trollrock vil det  komme flere arrangement  for barn og unge i regi av Trollrock.
Spørsmål? Kontakt vm@trollrock.no

Premiering

  • Vinnerne i hver klasse får spille på Trollscena (hovedscenen) torsdag kveld.
  • Mange andre fine premier i form av singelinnspilling, gavekort etc.

VM i Trollrock arrangeres i samarbeid med

 

Pil.gif

 

LITT INFO OM FESTIVALEN

 

Tickets.gif

Billetter:

Ved kjøp av billett ved inngangen under festivalen kommer et tillegg på kr 100,- pr billett.

NB: Alle barn/ungdom under 16 år må være i følge med en edru foresatt over 20 år.

 

TMF_hotel.jpg

Overnatting:

Det fins en rekke overnattingstilbud i tillegg til festivalcamping. Klikk her for full oversikt. Festivalcampen ligger vis a vis festivalområdet. Her er det god stemming døgnet rundt. Festivalcampen tilbyr hytter, samt plasser til både telt, campingvogn og bobil.

 

Program:

 

 

Pil.gif