NEGATIVE VIBE RECORDS label night (11/9)

NEGATIVE VIBE RECORDS label night (11/9)

http://www.negativevibe.net/

Negative Vibe Records er et plateselskap stasjonert i Oslo. De involverte i selskapet består ildsjeler med lang fartstid i musikkmiljøet i Oslo by. NVR har fokus på norsk metal og hardcore, og ønsker å skape et godt og bærekraftig miljø for de mange talentfulle banda som finnes her til lands. Negative Vibe Records er et kollektiv av kreative sjeler som ønsker å samarbeide med andre kreative sjeler for å fremme og spre disse bandene ut til et bredere publikum som ikke bare finnes her hjemme, men også ute i den store verden. Sentralt er ønsket om å skape en arena der musikere, som i norsk sammenheng, driver med alternative sjangere og kan formidle sitt harde arbeid og intense engasjement for musikken. Denne kvelden presenterer Negative Vibe Records fem av sine relativt nysignerte band:

Serenity Trace:

https://www.facebook.com/serenitytrace

Futuristisk og aggressiv metall. Siden begynnelsen av årtusenet har de formet sin lyd med lite hensyn til uttrykk og normer for stil. De har gjennom dette skapt et særegent og unikt lydunivers som oser av høyteknologisk musikk som bøyer alle sjangre ute av form. Serenity Trace leverer med full kraft til sitt publikum overalt. Uten kompromiss stormer de frem med uniformerte ansikter og lar aldri noe komme i veien for musikken eller beskjeden. Serenity Trace er aktuelle med sin andre fullengder «Jamais Vu».

Deseized:

https://www.facebook.com/deseized

Siden bandet ble dannet i 2003, har Deseized utviklet seg til å bli et av landets mest spennende aktører innen den aggressive skalaen av musikkuniverset.
Deseized kreerer voldsomme musikklandskap kombinert med skeive takter og velplasserte melodier. Deseized har overbevist i undergrunnen både i live- og albumform siden oppstart og er nå klare for å ta steget opp og frem. I 2009 ga de ut sitt debutalbum «The Trophy of our Demise», som ble svært godt mottatt av anmeldere og fans. Den etterlengtede oppfølgeren «Architects of our Demise» ble sluppet høsten 2013.

Forcefed Horsehead:

https://www.facebook.com/forcefedhorsehead

Forcefed Horsehead er lyden av apokalypsen. Under beskrivelsen brutal norwegian grindpunk befinner de seg i krysningslandet mellom death metal, punk, hardcore, black metal, postrock, prog, pop, galskap og generelt hysteri. Forcefed Horsehead slapp sin første EP «Oh! How I Hate the Earth!» i 2012 på fremtidens medium, kassett. Til tross for at bandet kun er i sin ungdom har de alt rukket å varme opp for storheter som Cannibal Corpse. Sulphur og grind-crusterene i Cloud Rat. FFHH er nå aktuelle med den blodferske andre-EPen «Deux».

Silence the Sky:

https://www.facebook.com/silencethesky

Silence the Sky spiller teknisk, tung og storslagen metal med velplasserte nikk til både hardcore og postrock. Deres debutalbum "Ancient" ble komponert og spilt inn i løpet av en to års-periode og ble mikset og mastret hos Studio Fredman i Gøteborg, som tidligere har produsert artister som bl.a. At the Gates, The Haunted, Bring me the Horizon, Dimmu Borgir, Opeth etc. Resultatet har blitt en tung og atmosfærisk sonisk eksplosjon og smakebitene fra debutalbumet har alt høstet interesse fra både mannen i gata og media. Med "Ancient" er Silence the Sky definitivt klare for å ta verden med storm.

Shaving the Werewolf:

https://www.facebook.com/shavingthewerewolf

Mens andre artister og band får deg til å føle at du er mer enn et parasittisk udyr, holder Shaving the Werewolf et speilet som viser deg den terroriserende refleksjonen som stirrer tilbake. Ved å kombinere atonal metal, hardcore og støyrock, har denne gjengen av misfits skapt en hensynsløs og aggressiv lyd. Shaving the Werewolf er drivstoffet til din misantropi. Med provoserende tekster, nådeløse riff og psykotisk elektronikk er det umulig å være likegyldig til Shaving the Werewolf. Deres konserter er en herlig mixtur av performancekunst og hardtslående punk holdning, som resulterer i et ekstremt spetakkel som leverer et velplassert knyttneveslag i lysken.