BARE EGIL BAND med Norgesturne til høsten

BARE EGIL BAND med Norgesturne til høsten

BARE EGIL BAND – NORGESTURNÈ TIL HØSTEN

 

Evig populære Bare Egil Band kommer med sitt nye album "Norge på kryss og tvers volum 3" i midten av august, (kanskje det beste i serien til nå!) og legger ut på en omfattende Norgesturné i forbindelse med plateslippet. Alle landsdeler skal besøkes og Bare Egil skriver som vanlig nye låter til hver eneste konsert.

"Det å pålegge meg selv å skrive en ny sang med lokal vinkling til hvert lite drittsted jeg besøker, har frigjort en enorm kreativ kraft hos meg. Jeg kan alltid lage en låt. Jo nærmere deadline jeg kommer, jo lavere må jeg bare legge lista. Så lenge jeg vet at hvis låta ikke holder mål, trenger jeg bare å spille den den ene gangen, og da går det greit." – Bare Egil

Den nevnte låtskriverprosessen har i løpet av de siste årene blitt en tradisjon, og mange av låtene har allerede blitt foreviget på de første plateutgivelsene i serien. Nå fyller Bare Egil igjen bandbussen med Band; noen av landets beste musikere er med når han skal fortrylle Norge med en blanding av musikk og humor på høyt nivå.

 

BareEgil_2014_Foto_IsidorAastrom.jpg
(Photo: Isodor Åstrøm)
 

"Vi har med oss både de nye låtene fra Volum 3., noen gamle hits, og selvfølgelig de nyskrevne låtene til hvert sted. Vi spiller inn hver konsert og satser på at disse liveopptakene kan utgjøre Norge på kryss og tvers volum 4. til neste år." – Bare Egil

 

-Og som om ikke plate til høsten og full Norgesturné var nok: Nå er "Heia Norge! Bare Egils Fotballsanger – Vol. 1."  også utgitt, perfekt timet til sommerens VM i Brasil. Sjekk den ut her:

Wimp: http://wimp.no/album/30581572

Itunes: https://itunes.apple.com/mu/album/heia-norge!-bare-egils-fotballsanger/id885548469

Hjemmeside:  www.bareegilband.no

 

BARE EGIL BAND – NORGESTURNÈ 2014

28.08. Bergen Hulen
29.08. Stavanger Folken
30.08. Kristiansand Studenthuset Østsia
05.09. Trondheim Samfundet
06.09. Volda Rokken
12.09. Drammen Union Scene
13.09. Lillestrøm Martins
18.09. Hamar Gregers
19.09. Kongsberg Energimølla
20.09. Oslo Rockefeller
17.10. Ås UKA i Ås
18.10. Sarpsborg Glenghuset