METAL MAGIC FESTIVAL 2014

METAL MAGIC FESTIVAL 2014

METAL MAGIC FESTIVAL er en årlig metalfestival som blir arrangert i den danske byen Fredericia. Byen ligger like ved fastlandsforbindelsen til Fyn, har omtrent 40000 innbyggere og er et av Danmarks viktigste trafikknutepunkt.

METAL MAGIC FESTIVAL ble første gang arrangert i 2008, dengang over to dager og med 12 band. Allerede året etter økte de til tre dager og bandantallet økte til ca 24. I 2012 prøvde de seg med fire dager, men gikk tilbake til tre igjen i fjor. Antall band som spiller ligger på ca 40.

Norske band har det vært noen av under Metal Magic. I fjor var DØDHEIMSGARD og HELLSTORM forhåndsmeldt, mens INFANT DEATH dukket opp som en av overraskelse festivalen er kjent for å ha. I år skal AURA NOIR, NEKROMANTHEON, INFERNÖ og LASERGUYS stå for de norske innslagene.

Et festivalpass koster fra 499 DKK og kjøpes fra Billetto.dk

 

Pil.gif
 
 
MetalMagic_14_lineup.jpg