KAMELOT med konsert i Trondheim på lørdag

KAMELOT med konsert i Trondheim på lørdag

 

Trøndercore Live er stolte av å presentere:

 
KAMELOT (US) + TELLUS REQUIEM + DIVIDED MULTITUDE
Førstkommende lørdag (7. juni) braker det løs på Byscenen i Trondheim, når amerikanske Kamelot gjør sin eneste Norgeskonsert i 2014! Det episke metallbandet fra Florida spiller på Sweden Rock Festival fredag 6. juni og  Med over 300 solgte billetter (max. kapasitet 600), ligger det an til å bli en fantastisk Pinseaften. Bandet har spilt flere konserter i Trondheim tidligere og er regnet som gode "Norgesvenner" med en meget solid fanskare her til lands. Tidligere vokalist Roy Khan er selv fra Norge og spilte i bandet fra 1998-2011.
 
Kamelot2012_2.jpg

Arrangør Eirik Tiller hos Trøndercore Live har dette å si om konserten:

"Da vi fikk høre at Kamelot skulle spille på Sweden Rock i år, måtte vi høre med de om de ville "svippe" innom Trondheim på turen, og det ville de mer enn gjerne. Sist gang de spilte i Trondheim ble det utsolgt og satt opp en ekstrakonsert, så de er gode Trondheimsvenner. Og Trondheim som konsertby har virkelig vokst de siste årene, med storkonserter med bl.a. Nightwish og Within Temptation, så vi ønsker å bidra til denne voksende trenden og fortsette med å gi folk konserter med store, internasjonale band og artister."
 
Support for denne kvelden er to av Trondheims fremste metallband i sjangeren, Tellus Requiem, som turnerte Europa sammen med Kamelot i fjor høst, og Divided Multitude, som bl.a. spiller på årets Prog Power Festival i USA.
 
 
Dato: Lørdag 7. juni
Sted, Byscenen, Trondheim (www.byscenen.no)
Dørene åpner: kl.20.00 (PS! Tidlig konsertstart!)
Aldersgrense: 18 år / Fri alder på galleri
Pris: 295,- (+ avgift)