AEROSMITH + ALICE COOPER i Kristiansand i morgen

AEROSMITH + ALICE COOPER i Kristiansand i morgen

I morgen braker det løs! (Onsdag 4.juni) Portene åpner kl 1700

Billetter kjøper du her: www.billettservice.no

__________________________________________________________________________________

Spilletidene er endelig klare:

Aerosmith kl 2130 // Alice Cooper kl 1930 // Honningbarna kl 1815

 

 

__________________________________________________________________________________

AEROSMITH

Ja, du leste riktig – legendariske Aerosmith kommer til Norge og Odderøya i Kristiansand neste sommer. Aerosmith regnes som et av verdens største rockeband,men har utrolig nok besøkt Norge kun én gang – og det helt tilbake i 1993! Dette blir bandets eneste stoppested i Norge. Meteorologene har spådd en varm sommer, og vi kan nå bekrefte at den blir enda heitere. Den 4. juni står Steven Tyler & co på scenen på Odderøya Amfi i Kristiansand.
 

Det finnes få band i verden som har overlevd tiår på tiår med utsvevende liv, og som samtidig har holdt seg i toppskiktet av rockemusikken, for ikke si rockehistorien. Aerosmith, som slapp de makeløse og episke albumene" Toys In The Attic" og" Rocks" på 70-tallet, har kommet seg gjennom narkotikaproblemer og interne konflikter, og samtidig stått for de mest bemerkelsesverdige comeback. Albumene "Pump" og "Get A Grip er legendariske, ferdig snakka, og med disse albumene i baklomma og den resterende back-katalogen, er det ikke rart at Aerosmith er det amerikanske rockebandet som har solgt flest album gjennom tidene, med sine 150 millioner eksemplarer. 

Etter å ha solgt til gull- og platinastatus på så og si alle sine album, stått for utsolgte turneer, samt blitt innlemmet i Rock N Roll Hall of Fame og mottatt et utall høyt rangerte priser, skulle man tro bandet følte et behov for å slenge seg ned på sofaen og slappe av en stund, men nei, Aerosmith holder det gående, med det samme tempoet og den samme handlekraften. Den stadig voksende fanskaren, med nye tilvoksende lyttere for hver generasjon, vitner om bandets markante innflytelse og vitalitet. Steven Tyler er ansett som en av rockens råeste frontfigurer og med hits som Dream On, Walk This Way, Sweet Emotion, Janie’s Got a Gun, What It Takes, Crazy, Cryin, Amazing, I Don’t Want to Miss a Thing og Love in an Elevator er det duket for en legendarisk kveld.