OUT & LOUD FESTIVAL 2014

OUT & LOUD FESTIVAL 2014

OUT & LOUD FESTIVAL ble første gangen arrangert i fjor, men da under navnet BEASTIVAL. De kunne da friste sine festivalgjengere med en eksklusiv thrash-pakke kalt The Big Teutonic 4, en vidunderlig pakke som inneholdt KREATOR, SODOM, DESTRUCTION og TANKARD. I tillegg spilte blant andre SABATON, WINTERSTORM, KATAKLYSM, SATYRICON, KATATONIA, DIE APOKALYPTISCHEN REITER, U.D.O., KORPIKLAANI, ASPHYX og DARK TRANQUILLITY.

I år som i fjor inneholder lineupen for det meste tradisjonelle metalband, litt thrash metal og noe snillere death metal.  De mest extreme bandene finner du ikke her.

Det er en utendørsscene og en innendørsscene. De har hhv åtte og syv band hver alle de tre dagene.

BLIND GUARDIAN og AMON AMARTH er de to største bandene du kan se under den aller første utgaven av Out & Loud. Andre godt profilerte godbiter som spiller er BEHEMOTH, DIE APOKALYPTISCHEN REITER, DORO, ENSIFERUM, LEGION OF THE DAMNED, MOONSPELL, POWERWOLF, RAGE, SAXON og SEPULTURA. Ellers kan du også få oppleve band som ARKONA, ARVEN, BLACK MESSIAH, BLOOD CEREMONY, BLOODY HAMMERS, DELAIN, DUST BOLT, FLOTSAM AND JETSAM, FREEDOM CALL, GRAVE, HAIL OF BULLETS, HATE, MAJESTY, MILKING THE GOATMACHINE, NOCTE OBDUCTA, ORDEN OGAN, PARADOX, SOLSTAFIR, STORMWARRIOR, SUICIDAL ANGELS, THYRFING, VADER og XANDRIA.

Det er ingen norske band å finne her.

Festivalen blir arrangert i den tyske byen Geiselwind, som ligger ca 65 km nord-vest for Nurnberg. Enkleste reisevei for oss nordmenn blir nok fly til Nurnberg og enten buss eller tog derfra og opp til Geiselwind. 

Et festivalpass koster 79 eller 89 euro.

 

 
 
LINE UP:
 
OutandLoud_runningorder_14.jpg