KYLESA flyttet til Parkteatret (12/6)

KYLESA flyttet til Parkteatret (12/6)

 

KYLESA (US) + SUPP: LAZER/WULF (US) + JAGGED VISION 12. juni

Grunnet en dobbelbooking hos Vulkan Arena flyttes konserten 12. juni med Kylesa til Parkteatret. Samme dag, samme tid. Med seg i bussen har de amerikanske Lazer/Wulf, og fra Stavanger kommer Jagged Vision. Vi ser frem til en hysterisk feit og intim helaften med noen av de aller beste metalbanda der ute!

Etter at de solgte ut John DEE sist gang de besøkte Oslo er Kylesa nå tilbake. Gjengen fra Savannah, Georgia er kjent for å blande sjangere, og er av den grunn vanskelige å sette i bås. Det eneste alle er enige om er at det låter sykt catchy og rått! Sjangere som stoner, psykedelia, doom og hardcore er til stede – og de klarer å gjøre det til sin helt egne unike miks. De albumdebuterte allerede i 2002, og innehar en kruttsterk diskografi. De er aktuelle med sitt sjette studioalbum, "Ultraviolet", som ble sluppet tidligere i år til fantastiske anmeldelser verden over. Som David Peisner i Spin Magazine sier det: "Dark psych-metal titans, practicing an aggressive sound, but with a hazy, stoner vibe that suggests a strange amalgamation of Black Sabbath, Black Flag, and early Pink Floyd".

Dette kan du ikke gå glipp av!

kylesa.com
facebook.com/KYLESAmusic
lazerwulf.com
facebook.com/lazerwulves
facebook.com/jaggedvision