FISTHAMMER – Infallible

FISTHAMMER – Infallible

Fisthammer er et death metalband fra Philadelphia, USA. Bandet har eksistert siden 2008 og «Infallible» er bandets andre fullengder. Her handler det om veldig variert god death metal med flust av temposkifter, gode riff og headbangervillige partier i forskjellige tempo. I tillegg er musikken krydret med gode innslag fra både black og thrash metal, litt småprogressivt og litt mer teknisk utfordrende death metal og det gjør at denne skiva virkelig skiller seg positivt ut av mengden med metalskiver som spys ut på markedet i dag.

Musikken Fisthammer lager er ikke noe vi ikke har hørt før. Det er bare det at de har laget en mix av mye av det beste herfra og derfra og fått rotet sammen et jævla bra resultat. Gutta har lånt litt riff og partier her og der. Det er ikke til å unngå å høre. Jeg vil ikke nevne bandnavn, det får bli opp til hver enkelt som hører på skiva å finne ut, men det bør ikke være så veldig vanskelig å høre.

Jeg vil anbefale denne skiva til alle som liker god death metal og til alle som liker god metal. Jeg tipper få vil bli skuffet.

https://www.facebook.com/Fisthammer