Frehley’s Comet tribute/KISS Expo (7/8)

Frehley’s Comet tribute/KISS Expo (7/8)

Frehley’s Comet tribute/KISS Expo

7. august 2014

FOUR BY FATE/KISS Expo på Jevnaker torsdag 7. august Glassheim.

Dette blir det nærmeste du kommer Frehley`s Comet i 2014. Vokalist og gitarist Tod Howarth (FREHLEY’S COMET, CHEAP TRICK), bassist John Regan (FREHLEY’S COMET, PETER FRAMPTON), gitarist Sean Kelly (CRASH KELLY, HELIX) og trommis Stet Howland (W.A.S.P., LITA FORD) har starta opp bandet FOUR BY FATE. Dette blir den eneste konserten i Norge/Sverige i år på lille Jevnaker så møt opp på Glassheim (Vallhala) Rockens Mekka i Norge. FOUR BY FATE vil Spille masse Frehley Comet + div WASP og annet i fra karrieren + Support band

Dørene Åpner kl.1830 Første band ut Kl. 2000 Four By Fate Kl. 2200

KISS EXPO – Meet And Greet Four Bye Fate. Lydprøve med Four Bye Fate + signering og foto med bandet. KISS EXPO Med KISS merchandise selgere som ikke er like lett tilgjenglig i Norge og andre venner fra Kiss Familjen.

Billetter kun NOK 100 ink Meet And Greet

Dørene Åpner Kl. 1300 – 1800