SHADOW HOST – Apocalyptic Symphony

SHADOW HOST – Apocalyptic Symphony

Russisk power metal må jeg innrømme at jeg har ledd en god del av opp gjennom årene. Det er veldig mye harry i det disse bandene gjør og ikke alt har vært like vellykket. Det kan vel også virke som om en del av disse bandene ligger tidsmessig en smule etter resten av verden. Det er så mye svak metal at du helt har gitt opp. Men så får du deg en smekk i trynet i form av den siste skiva til Shadow Host kalt «Apocalyptic Symphony». Power metal med gode innslag av både speed og thrash metal. Noen spor etter den In Flamske stilen finnes også i noen av låtene. Ergo, det er variert.

Mye er bra og det får opp humøret mitt. Noe er ikke fullt så bra, og det går som regel bare inn det ene øret og ut det andre uten å sette nevneverdige spor etter seg. Og så er det noe som understreker at jeg hadde ikke så fryktelig feil i utgangspunktet likevel; noe er rett og lett elendig. Forsøket på ballade, kjære russiske venner, kunne dere med alt mulig hell ha unngått. Den er skrekkelig. Fy. Det er den verste power metal balladen jeg noen gang har hørt. Sukkersøt med allsang, melodiøse twingitarer og et übermelodiøst refreng. Æsj. Mange vil nok finne denne sangen fin, og det er den også sikkert. Bandet er sikkert stolte av den også. Jeg blir bare kvalm.

http://www.shadowhost.ru/