BEHEMOTH – Live Barbarossa

BEHEMOTH – Live Barbarossa

Jeg tror ikke det har skjedd før at jeg har glemt å anmelde ei bonusskive, men nå har det altså skjedd. «Live Barbarossa» er med som bonus DVD på den limiterte utgaven av «The Satanist». Jeg har anmeldt «The Satanist» og ferdig med det liksom. Tenkte ikke noe mer over det før «Live Barbarossa» CD (den var med i siste Legacy – er ikke å få kjøpt uten bladet enda) dukket opp i postkassen.

Dette er en konsert innspilt i Russland i september 2012. Jeg er litt usikker på hvor mange konserter Behemoth hadde spilt før denne etter Nergals sykdom, men en ting er helt klart; dette er langt fra noen høydare av en konsert. Flyten mangler og låtutvalget er feil, den velsmurte Behemoth maskinen fusker rett og slett ikke og jeg kjenner jeg for første gang blir skuffet over en Behemoth liveutgivelse. Og så mye mer vil jeg ikke si om denne utgivelsen.

Denne utgivelsen er som sagt ikke å få kjøpt som vanlig CD, men den fulgte med det forrige nummeret av Legacy og den finnes som bonus DVD på den limiterte CD-utgivelsen av «The Satanist». Blir vel ikke veldig overrasket om en eller annen pengegrisk jævel i platebransjen finner ut at han eller hun skal tjene penger på denne og gi den ut i X antall versjoner.

http://behemoth.pl/

http://www.nuclearblast.de