POPPY SEED GRINDER – Promo 2014

POPPY SEED GRINDER – Promo 2014

Poppy Seed Grinder er et brutalt death metal band fra Praha i den Tsjekkiske Republikken. Bandet ble dannet i 1997, har to fullengdere fra 2004 og 2008 på samvittigheten og holder endelig på med noe nytt materiale igjen. «Promo 2014» er egentlig en demo som inneholder tre nye låter.

Samspillet mellom gitar og trommer er styggviktig for å få denne typen death metal til å fungere, og her er samspillet glimrende. Riffene er i tillegg kjappe, fengende og til tider veldig drivende. Vokalen er også god.

Det eneste jeg kan klage bittelitt på, det er at startriffene i alle tre låtene er forholdsvis like. Bortsett fra det er det ingenting jeg vil sette fingeren på. Ergo, dette er gode saker for death metal fans.

Dette er en demo som gjør at jeg gleder meg til fortsettelsen og forhåpentligvis en ny fullengder. Jeg vil høre mer Poppy Seed Grinder. Har du lyst til å sjekke ut denne demoen, klikk deg inn på https://soundcloud.com/poppyseedgrinder