ALTERBEAST – Immortal

ALTERBEAST – Immortal

Alterbeast er en amerikanske teknisk dømetalmaskin som originalt ble startet opp i 2011 under arbeidstittelen Gary Busey Amber Alert. De byttet heldigvis navn til Alterbeast og nå er de klare med sitt debutalbum kalt «Immortal».

For å gjøre en ting klinkende klart, dette er bra saker. Skal gjøre et lite forsøk på å beskrive galskapen som foregår på enklest mulig måte. Ta en del Dissection og bland med en del Morbid Angel. Spe så på med litt grind, litt gore og en god drøy dæsj med Vital Remains a la «Dechristianize». Visp så inn litt intrikate gitarer a la Origin og Brain Drill i tillegg til en haug med temposkifter. Smakes til med blastbeats av typen veldig rask og en god vokal som varieres mellom lys satanskrik ikke helt ulikt Mr Dani Filth og mørk grom growl av beste merke. Smak på dette og du får garantert smilehull i kinna i løpet av det første kvarteret. Høres det dumt ut? Sikkert, men det er faktisk den beste beskrivelsen jeg kan gi på Alterbeast.

Jeg vet bare en ting. Denne skiva skal i hus.

https://www.facebook.com/ALTERBEASTofficial

http://uniqueleader.com/