DOMAINS – Sinister Ceremonies

DOMAINS – Sinister Ceremonies

Domains er en dødsmaskin som kommer fra den spanske østkysten. Valencia er hjembyen til dette litt annerledes men brutale death metal bandet. Bandet ble dannet i 2005 og de har kun en demo på samvittigheten før sitt debutalbum «Sinister Ceremonies» som jeg nå sitter med i mine hender.

Og for en debut det er. Jeg startet med å skrive at bandet var annerledes og med det mener jeg at lydbildet er veldig kompakt og at riffene ikke er dominerende som i nesten all annen death metal. Kan til tider minne litt om Morbid Angel på sitt mest kompakte. Det er også veldig intenst, det er tøft, variert og som nevnt, det er brutalt. Det er også et ekstremt driv i låtene. Tempoet er variert og det er like bra uansett hvilken fart gutta har. Soloene er helt ville og krydrer de allerede gode låtene slik en superkokk som Arne Brimi ville gjort med ribba si.

Det er småelementer fra black metal og flere andre sjangere histen og pisten på «Sinister Ceremonies» og det er med på å gjøre skiva enda mer hørbar.

Alt på denne skiva er bare gulle godt og det eneste jeg sliter litt med, det er å finne svake punkter. Til nå har jeg ikke funnet et eneste ett. Derfor glitrer sekseren like mye som tremilsgullet til Marit Bjørgen.

http://www.domainsoftheendless.com/