VOIDHANGER – Working Class Misanthropy: Of Rapture and Disgust

VOIDHANGER – Working Class Misanthropy: Of Rapture and Disgust

Voidhanger er et nytt bekjentskap for meg, men med litt hjelp av internettet, fant jeg raskt ut at dette er et sideprosjekt til et par av folka i Infernal War. Det er vokalist Warcrimer og gitarist Zyklon som har slått seg sammen med Priest, en trommis som også spiller i Massemord. De har fått litt livehjelp fra Godcrusher, også gitarist i Infernal War, under konserter.

Voidhanger ble dannet i 2010 og kan definitivt ikke ses på som et halvdødt sideprosjekt. Bandet har vært produktive med to fullengdere og en EP på sine tre første leveår. Stilen oppgis å være black/death/thrash. Det stemmer godt det men jeg vil uten tvil også henge på punk/punkrock i den beskrivelsen. En ting som er sikkert, er at dette er veldig fengende og headbangervennlig. Det er fryktelig vanskelig og ikke like det. Kan minne litt om en lykkelig mix av Exhumed, Infernal War og Carpathian Forest. Så fryktelig avansert og teknisk utfordrende er det ikke, men det er bra gjennomført og vel verdt en sjekk.

https://www.facebook.com/voidhangerofficial