The Queen Extravaganza til Sentrum Scene! (28/5)

The Queen Extravaganza til Sentrum Scene! (28/5)

Sentrum Scene – Onsdag 28. mai
THE QUEEN EXTRAVAGANZA

Det offisielle Queen tribute-showet, produsert av Queen-trommeslager Roger Taylor, kommer til Oslo og Norge, for å feire bandets fantastiske musikk og gi deg en unik liveopplevelse.

14. februar 2014 – Etter enorm suksess på turnéer i Storbritannia og USA, annonserer The Queen Extravaganza at de vil gjøre en Europaturné, og at Oslo og Sentrum Scene blir besøkt 28. mai. Billettene er i salg lørdag 22. februar kl. 10.00.

The Queen Extravaganza er et spektakulært konsertshow som tar den fabelaktige låtkatalogen og liveshowet til det legendariske rockebandet Queen ut på turné. To av Queens orginalmedlemmer og låtskrivere, nærmere bestemt Brian May og Roger Taylor, er mesterhjernene bak dette prosjektet.

"The Queen Extravaganza is a brand new show specially designed to enable new fans, together with fans of old, to celebrate the music of Queen in a heart-stopping event, sier Taylor. "It’s very spectacular, it’s very visual, there are going to be some shocks and some tremendous surprises. It will be a rock celebration in the Royal tradition."

Taylor har tatt rollen som produsent, og Queen-keyboardisten Spike Edney er med som global music director. Sammen har Taylor og Edney skapt den ultimate Queen konsertopplevelsen, i et elektrisk show som feirer bandets fantastiske musikk og karriere, fremført av en ny generasjon unge fremadstormende musikere.

Bandet The Queen Extravaganza består av musikere plukket av Roger Taylor i en stor internasjonal talentkonkurranse – noe som kulminerte i gruppens opptreden på American Idol i 2012. Gruppen består av vokalist Marc Martel, gitarist Nick Radcliffe, trommeslager Tyler Warren, bassist Francois-Olivier Doyon og keyboardist og musical director Brandon Ethridge. "This band is now so frighteningly good, I would hate to have to follow them on stage," sier Taylor.

Det 90-minutter lange showet består av mer enn 20 klassiske Queen-låter, bl.a. store hits som "Bohemian Rhapsody", "Another One Bites the Dust", "Crazy Little Thing Called Love", "Under Pressure", "We Will Rock You/We Are the Champions", "A Kind of Magic", "Radio Ga Ga", "Somebody to Love", "Killer Queen" i tillegg til flere fan-favoritter! Den store produksjonen vil bl.a. bestå av sjeldne opptak fra Queen’s omfattende videoarkiv.

www.queenextravaganza.com

Billetter i salg lørdag 22. februar kl. 10.00.

Bill. kr. 370,- ståplass i hovedsal / kr. 420,- sitteplass på galleriet + bill.avg. 18 år leg. Billetter i forsalg på www.rockefeller.no, Narvesen, 7-Eleven, tlf. 815 33 133