Festival kick-off på Rockefeller 28 mars

Festival kick-off på Rockefeller 28 mars

 

Metal Hammer Norway presenterer:

 

Festival kick-off: 

TONS OF ROCK / INFERNO / KARMØYGEDDON

Konserter: SHINING / IN SOLITUDE / NEKROMANTHEON

Rockefeller Oslo fredag 28. mars.

Pris: 250,- + avgift.  

http://www.billettservice.no/event/418005

Norge er et land kjent for sin mangfoldige metallscene. 28.mars inviterer Metal Hammer Norway tre av Norges absolutt feteste festivaler til en heidundrende fest på Rockefeller i Oslo. Tons of Rock, Inferno og Karmøygeddon har alle sluppet formidable program for sine festivaler i år. Vi snakker band som Slayer, Dimmu Borgir og Kreator. Denne kvelden vil festivalene samlet presentere bandene og festivalene sine – og ikke nok med det; på en slik festkveld så må man jo feire med det ypperste av livemusikk man finner i de nordiske metallskoger. Vi er veldig stolte av å kunne presentere de to Spellemann-nominerte bandene Shining og Nekromantheon, og det svenske stjerneskuddet In Solitude. Dette blir en helaften av de sjeldne på Rockefeller!

 

Festival-linker:

www.tonsofrock.no

www.infernofestival.net

www.karmoygeddon.no

 

Band-linker:

www.shining.no

www.insolitudeofficial.com

https://www.facebook.com/nekromantheonofficial