SARCASM – Thrash

SARCASM – Thrash

Slovensk thrash metal. Bare det er vel nok til å skremme vekk de fleste leserne. Men nå har det seg sånn at en og annen sjelden gang dukker det opp kule øst-europeiske thrash band. Must Missa fra Estland og gode gamle Kruiz fra Russland er gode eksempler på at det faktisk er mulig. Sarcasm når ikke helt opp til de høyder de to nevnte bandene nådde, men det er ikke så ille egentlig. Man har selvsagt hørt alt hva de gjør før og det er ikke noe nytt krutt som blir oppfunnet. Men det er ikke dårlig heller.

Best når tempoet er høyt. Svakest når det går roligere for seg, og det er da de musikalske kvalitetene til bandet faller litt igjennom. Klare influenser fra Bay Area og det er kanskje det beste jeg kan si om dette. Litt Slayer, litt Iron Maiden, litt annet, og gjerne alt dette i samme låta. Savner litt struktur i enkelte av låtene. Har et visst potensiale.