MORGUE ORGY – The Last Man on Earth

MORGUE ORGY – The Last Man on Earth

Britisk melodiøs death metal med to varianter av vokal; en Dani Filth lignende og en mørkere growl. Litt black metal-ish innimellom, noe symfoniske greier her og der, kanskje litt for mye synth for mine ører men ellers mye bra. Sinnsykt mye bra faktisk. Åpningslåta minner mye om Cradle of Filth og første gang jeg hørte den, hadde jeg mest lyst til å droppe hele skiveanmeldelsen. Men jeg ga skiva en sjanse og jeg angrer ikke et sekund.

Musikken på skiva varierer mye stilmessig. Det går fra black metal til death metal og tilbake igjen og jeg vet ikke helt om det er riktige løsning for et nytt band som Morgue Orgy, men så lenge det de gjør er såpass bra, er det vel i orden.

Det går relativt rask unna, men det er helt tydelige riff og du får lett med deg alt om skjer i låtene. Og det skjer mye der hele tiden og det er bare et godt tegn på at produksjonen er konge og at bandet består av dyktige musikere. Låtene er som nevnt også bra, så dette bandet burde havne på et plateselskap av grei størrelse om de fortsetter slik.

https://www.facebook.com/birminghammetal