WATAIN til Inferno

WATAIN til Inferno

 

WATAIN TIL INFERNO METAL FESTIVAL 2014

 

Svenskene i black metal-bandet WATAIN er klare som en av hovedbandene på INFERNO METAL FESTIVAL 2014. WATAIN har vært et av de mest omtalte bandene innenfor black metal dette året etter å ha gitt ut deres femte mesterverk; «The Wild Hunt». Et album som tar WATAIN et skritt videre til verdensherredømme. Vi ser frem til et forrykende show på INFERNO METAL FESTIVAL 2014.

Tidligere annonserte artister er DIMMU BORGIR, HATEBREED, TULUS, SIGH, IMPIETY, BLACK WITCHERY, ORANSSI PAZUZU, FLESHGOD APOKALYPSE, TRISTANIA, NECROS CHRISTOS, ROTTING CHRIST, A STORM OF LIGHT, GLITTERTIND, MYSTIFIER, KAMPFAR og SYN:DROM.

WATAIN

Svenske Watain ble dannet i 1998. Bandet har siden den gang tatt steget fra undergrunnen til å bli en av fanebærerne innen dagens black metal-scene. Fra undergrunnsfavoritter som «Rabid Death’s Curse» og «Casus Luciferi» har de nå gitt ut en av årets beste metalskiver med «The Wild Hunt», som har høstet gode anmeldelser fra hele verden. Deres konsert på Inferno Metal Festival 2014 kan fort bli en av neste års mest omtalte konserter – så dette er ikke noe man vil gå glipp av.

http://www.templeofwatain.com