SUNSWITCH spiller på Samfundet fredag (08/11)

SUNSWITCH spiller på Samfundet fredag (08/11)

Fredag 08/10-2013 Trondheim Samfundet

 

SUNSWITCH
BARREN WOMB


 

Kl. 22:00

Aldersgrense student 18 år/20 år

 

Det svensk/norske bandet Sunswitch fikk mye god mottagelse da de slapp sitt debut-album høsten 2012. Mixingen av albumet ble gjort av Magnus Lindberg, kjent fra det svenske bandet Cult of Luna. Du finner disse gutta her et sted mellom doom-metal og dyster postrock, med lyd som skremmer og omfavner deg. Siden 2010 har bandet holdt en rekke opptredener både som headlinere og delt scenen med blant annet Raised Fist og legendene Saint Vitus. Sammen blir Trond Frønes, Tomas Järmyr og Kristoffer Lo et trehodet monster som bare må oppleves på Samfundet i Trondheim fredag 8.november!

Barren Womb er minimalisme utført av maksimalister. Det er røff og skranglete hardcore spilt av kun to stykker, en på skinn og den andre på strenger. Noen ganger låter det kjapt og intenst, andre ganger seigt og brutalt.

Bandet ble dannet i Trondheim på tampen av 2011 og har gjennom tre kritikerroste utgivelser blitt sammenlignet med alt fra Black Sabbath til Converge. Nærmere 50 konserter over hele Europa har det så langt blitt, deriblant opptredener på årets Øya- og Pstereofestival. I høst starter innspillingen av første LP, som etter planen slippes tidlig 2014.