SKAMBANKT spiller på Crossroad onsdag (06/11)

SKAMBANKT spiller på Crossroad onsdag (06/11)

Onsdag 06/10-2013 Oslo Crossroad Club

 

 SKAMBANKT

 

Konsertstart kl. 21:30

Billettpris:
200,-

20 år leg

 

Skambankt er tilbake! Bandet som startet i 1994 har tidligere gitt ut 4 skiver, spilt på Roskilde, Øya, de har spilt med AC/DC på Valle Hovin og med DAD på arenaturné i Danmark. Alt dette har gitt bandet en posisjon i elitedivisjonen av norsk rock. I 2010 kom deres fjerde album, Søvnløs, og med dét følte kvartetten at et glass var drukket. Når de skulle gå løs på sitt femte album, ville det handle om å brette opp ermene og gå inn for en liten kursendring. Nå foreligger det første resultatet i form av singelen Voodoo. Dette er lyden av et band som strekker seg lengre. Mørkere, modnere og tyngre. Mindre blues, mer hardrock, større raffinement, mer fengende. Albumet der Voodoo er førstesingelen fra, og som slippes på nyåret, er spilt inn i Propeller Recordings med produsent Kåre Vestrheim.

Skambankt er tilbake. Skambankt er ikke ironi, Skambankt er ikke bull, Skambankt mener det. Terje Winterstøe Røthing, Tollak Friestad, Hans Egil Løe og Børge Sageng Henriksen har slått på sirenen. De tror på rocken.

Denne kvelden feirer vi Skambankts tilbakekomst og den nye singelen «Voodoo» med en releasekonsert, samtidig lanserer Skambankt i samarbeid med Kinn Bryggeri en limitert utgave av bandets og låtens eget øl, også ved navn Voodoo; som er et Svart India Øl.