HAIL OF BULLETS – III: The Rommel Chronicles

HAIL OF BULLETS – III: The Rommel Chronicles

Hollandske Hail of Bullets med den gamle Pestilence vokalisten Martin van Drunen i spissen er for tiden aktuelle med sitt tredje fulle album. «III: The Rommel Chronicles» er tittelen på skiva og den inneholder ti gode death metal låter. Det har vært store forventninger til denne skiva og man kan ikke annet enn å si at Hail of Bullet innfrir, selv om jeg personlig synes at skiva blir litt kjedelig på slutten og jeg mister lett interessen for den. Låtene er varierte, tempoet varieres både i og med låtene og produksjonen er god og til dels skarp. Riffene er sammen med den karakteristiske stemmen til van Drunen det som gjør denne skiva. De varierer fra tunge og seige Meshuggah-aktige til det mer kjappe. Gitarene er nedstemte og nesten på grensen til det triste og etter som en god del av låtene og deler av låtene er av det roligere slaget, blir skiva litt dyster og veldig mørk. Nå har vel aldri Hail of Bullets vært death metal av det lystige slaget. Finnes det egentlig lystig death metal? Skjønner jeg selv hva jeg mener her? Skjønner du det?

«III: The Rommel Chronicles» er ei god death metal skive, men det er ikke ei topp death metal skive. Det er kanskje bandets beste, men det får bli til hver enkelt å mene. Jeg liker den godt nok til å gi den en sterk firer.

http://www.hailofbullets.com/cms/

http://www.metalblade.com