GOTHMINISTER spiller på Rockefeller torsdag (31/10)

GOTHMINISTER spiller på Rockefeller torsdag (31/10)

Torsdag 31/10-2013 Oslo Rockefeller

 

 HALLOWEENFEST MED:

GOTHMINISTER
LEDFOOT
POGO LOCO´S DJ
KÅRING AV BESTE KOSTYME

 

Dørene åpner 20.00

Billettpris:
290,- (+ serviceavgift)

18 år leg

 

Gjør deg klar til en storslått Halloweenfest utenom det vanlige! Torsdag 31. oktober inviterer horror- gigantene i Gothminister til en eksklusiv Norgeskonsert i Oslos storstue, Rockefeller. Bandet er aktuelle med sitt 5. studioalbum, ”Utopia” – et konseptalbum som også inneholder en unik og påkostet horrorfilm og livekonsert. Denne kvelden vil Gothminister på en original måte fremføre horrorfilmen i sin helhet live med hjelp av screenvisning og livekonsert. De tar med seg den komplette galskapen de tidligere bare har turnért med i det store utland! Mørkets predikanter byr på animatroniske figurer som klatrer ned fra taket, en 7 meter høy djevel som fillerister bandets trommeslager Chris Dead og fjernstyrte flaggermus. Det blir slagsmål med varulver, hekser og zombier og halshugging med motorsag. Og da har vi enda ikke røpet alt! Dette showet må oppleves. Dette er Gothministers eneste show i Norge i 2013. Årets råeste Halloweenfest er helt klart å finne på Rockefeller i år. Huset skal fylles til randen av festglade mennesker. Pogo Loco´s eminente DJ´er sørger for Halloweenstemning og party i Leiligheten. Ingeborg Heldal er juryleder for Halloween-kostyme-konkurransen hvor det vil bli utdelt fete premier!