NECROS CHRISTOS til Inferno

NECROS CHRISTOS til Inferno

 
NECROS CHRISTOS TIL INFERNO METAL FESTIVAL 2014

Det tyske death metal-bandet NECROS CHRISTOS er klart for Norge og INFERNO METAL FESTIVAL 2014! Bandet er velkjent for å blande en okkult atmosfære inn i deres episke death metal. Med elementer fra både doom og black metal, samt mengder med akustiske elementer inspirert av Midt-Østens musikalske tradisjon, kommer deres konsert på INFERNO METAL FESTIVAL 2014 til å bli en helt spesiell og unik opplevelse.

Tidligere annonserte artister er DIMMU BORGIR, TULUS, SIGH, IMPIETY, BLACK WITCHERY, ORANSSI PAZUZU, FLESHGOD APOKALYPSE og TRISTANIA.

NECROS CHRISTOS ble dannet tilbake i 2001 av bandets vokalist og gitarist Mors Dalos Ra.
Deres death metal er bemerkelsesverdig unik og esoterisk – med inspirasjon fra doom, black og midt-Østens musikalske tradisjoner. Over årene har bandet kommet med en mengde utgivelser, bestående av demoer, splitter, EP, DVD og to fullengdere. Necros Christos skriver nå på låter til deres tredje magnum opus som har fått navnet «Domedon Doxomedon». De vil ha klar en ny setliste
som også inkluderer klassikere fra alle deres utgivelser når de entrer scenen under Inferno Metal Festival 2014.
www.darknessdamnationdeath.com

INFERNO METAL FESTIVAL 2014 – April 16. – 19.
4 dagers festivalpass og klubbpass (onsdag) er nå til salgs på www.billettservice.no

WWW.INFERNOFESTIVAL.NET