SECTORIAL – Erase and Reborn the Humanity

SECTORIAL – Erase and Reborn the Humanity

Her er nok et album fra Ukraina og Metal Scrap Records som jeg liker. Jeg har fått et helt nytt syn på ukrainsk metal etter de siste ukenes anmeldelser og denne gangen er det et band med navn Sectorial og deres debutskive jeg falt for.

Sectorial ble startet opp i 2000. De var mer et garagelignende band fram til 2007, da ting endret seg og de begynte å gi ut fysiske bevis på sin musikk. 3 EP-er er hva de har klart å få karret ut før debutfullengderen «Erase and Reborn the Humanity» lå på bordet. Stilen er thrash/punk/garagepunk/death/grindcore med meningsfylte tekster.

Ingen av låtene på denne skiva lider skjebnen av å bli kalt kjedelige. Det varieres godt fra låt til låt men likevel henger låtene bra sammen og gjør skiva til en helhet. Det meste av musikk har man nok hørt før, da en god del av riffene er stjælt og endret bittelitt på, men det gjør ikke noe. Det er som en god kokk; så lenge ingen ser deg og så lenge resultatet blir bra, er alt lov.

«Erase and Reborn the Humanity» inneholder hele 23 låter på til sammen nesten tre kvarter. Det er jo for så vidt ganske lenge til grindcore å være, men nå er ikke Sectorial et rent grindcoreband. Sjekk det ut og bli overbevist du også.

http://www.facebook.com/sectorialUA
http://metalscraprecords.com