SOUNDS OF UNITY feirer 1 år (6/9 & 7/9)

SOUNDS OF UNITY feirer 1 år (6/9 & 7/9)

Sounds of Unity har 1års jubileum!

 

Og det skal selvfølgelig feires! Siden september 2012 har vi arrangert konserter i ulike sjangre i Sal 4 på Kolben kulturhus, noe som har vært en stor suksess. Når vi nå skal feire ett år med gode konsertopplevelser sparer vi ikke på noe! Dette blir en fest i hardcore, punk og metallens tegn. Feiringen foregår 6. og 7. september i Kolben Sal 4, med fire band hver kveld. Vi fortsetter å fremme lokale aktører, men denne gang er vi stolte av å melde at vi også har fått med Oslo Faenskap!

Fredag: Cobra Coalition, Bugs, Come Close og Oslo Faenskap

Lørdag: Rabalder, Jishin, Backyard Animals og Nødutgang for mark

 

Nytt for anledningen er at begge kveldene innledes med uteservering og DJ fra kl 18.00, mens konsertstart er satt til kl 20.30.

Vi holder åpent som vanlig til kl 01.30. Det er dermed duket for en helaften, samtidig som man kan rekke nattog/nattbuss til Oslo eller Ski hvis man trenger det.

Billettpriser:
Ved kjøp av band 1 dag: 100,-
Ved kjøp av band 2dagers: 200,-
Ved kjøp på Paypal 1 dag: 110,-
Ved kjøp på Paypal 2dagers: 215,-
Ved kjøp i døra 1 dag: 150,-
Ved kjøp i døra 2dagers: 250,-

 Det er ID 18 år / legplikt!

Link til Paypal: http://soundsofunity.no/billett/kolben06070913.html

 

 

Her følger litt info om hvert av banda:

Oslo faenskap spiller metal/trash-core og har som sagt spilt på mange av de store festivalene i sommer. Bandet startet karrieren med å komme til landsfinalen i UKM 2011, og er nå signert på samme selskap som Kvelertak, Kaizers Orchestra, Jarle Bernhoft og Karpe Diem. Disse gutta er spådd til å gjøre det stort, og vi gleder oss til å oppleve dem i Kolben!  

Cobra Coalition sier selv at de er verdens beste band fra Ski, de er opptatt av musikk men enda mer opptatt av å se bra ut. Og det gjør de!

Bugs er et rock/punkband fra Ski som kanskje er aller mest kjent for Bug’o Rama som arrangeres i Rådhusteateret i Ski.

Come Close fra Oslo har sparka i tak og vegger siden i fjor, men folka bak har hatt stein i spretterten lengre enn som så. Blodtight metal med breakdowns fra en annen verden og en vokal som dissekerer betong!

Rabalder spiller hardcore og kommer fra 1413 Tårnåsen.

Backyard Animals er inkarnasjonen på ungdom med drivkraft. Gutta er oppfostret på og inspirert av gammel Follo punk som The Upstrokes og Lame Ducks, samt tungrock som AC/DC og Motörhead. Backyard Animals sin musikk kan best beskrives som å bli overkjørt av en tanks: Hardt og brutalt!

Jishin er et metalband som også har sin opprinnelse i Ski. Jishin er japansk og betyr jordskjelv. Dette er i følge bandet toneangivende for musikken de spiller, som skal gi følelsen av noe grandiost.

Nødutgang for mark er et punkband som ble til en kald desemberkveld i Ski i 2011. Mange kjenner dem nok fra konserter på Kjellern og UKM i Ski.