TOMMY TOKYO spiller på Rockefeller fredag (12/07)

TOMMY TOKYO spiller på Rockefeller fredag (12/07)

Fredag 12/07-2013 Oslo Rockefeller

 

 
 
STRØMLØST:
TOMMY TOKYO
TORGEIR WALDEMAR
 

 

 

Dørene åpner kl. 20:00
CC: 200,- + bill.avg.
NB! Begrenset antall billetter i salg.

18 års aldersgrense

 

Tommy Tokyo har avsluttet samarbeidet med Starving For My Gravy, og er nå aktuell med soloalbumet “And The Horse Came Riderless”. Han slo igjennom for alvor i 2008 med albumet ”Smear Your Smiles Back On”, som ble kåret til årets album i Aftenposten, og ble nominert til Spellemannprisen i klassen rock. I 2010 kom albumet ”Go Time, Showtime & Absolute War” som også ble nominert til Spellemannpris. “And The Horse Came Riderless” fikk femmere i både Aftenposten og Dagbladet: "Står støtt alene". Nå ser vi veldig frem til å ta han imot i Strømløst-konseptet! 

Konseptet Strømløst:
Rockefeller har i årenes løp hatt stor suksess med konseptet Strømløst. Her har artister som Morten Abel, Bigbang, Seigmen m.fl. opptrådt. Strømløst-konseptet er basert på det klassiske MTV Unplugged. Mange husker sikkert legendariske konserter derfra med bl.a. Nirvana, R.E.M., Neil Young og Pearl Jam. I all hovedsak dreier det seg om å presentere elektriske artister i en akustisk og neddempet setting. Sitteplasser til publikum, lyskastere byttes ut med stearinlys og publikum og artist kommer mye tettere sammen og får en annen type kontakt enn på ordinære konserter. En slik ny setting gir nytt liv til klassiske og kjente låter, og artister får presentert en helt ny side av sitt låtskrivervirke.