SLOTTSFJELL 2013

SLOTTSFJELL 2013

På et lite fjell som rager hele 63 meter over havet i sentrum av Tønsberg arrangeres i år for ellevte gang SLOTTSFJELL FESTIVALEN. Det er få andre festivaler som kan skryte av sin staselige beliggenhet, men Slottsfjell holder til blant ruiniene av Tunsberghus Festning og kan med rett kalle seg en kulturfestival. Ikke er det bare musikk som står i fokus under festivalen heller, da Slottsfjell kan friste med blant annet et utbedret lokalt mattilbud, spennende kunstprosjekter rundt om i byen i tillegg til en egen scene for performance, videokunst og spoken words.
Slottsfjell ble for første gang utsolgt i 2009 og det har sett riktig så lyst ut der med tanke på billettsalg de siste årene. <det er ut til at de skal klare å gjenta bedriften også i år og det kan velvære på tide å bestille billetter om du har  tenkt deg en tur til denne perlen av en festival i vakre Tønsberg.

SLOTTSFJELL FESTIVALEN ble i 2010 tatt opp i en eksklusiv europeisk gruppe av grønne festivaler og oppfordrer blant andre de som har muligheten til det om å reise kollektivt. De mottok også en pris for sin jobb med det grønne og har siden da jobbet bevist med å bli enda bedre.

Slottsfjell har, som alltid, styrt unna de største pengesugerne på artistfronten, men har likevel endt opp med et meget bra og variert program. BIFFY CLYRO, KAIZERS ORCHESTRA, BAD RELIGION, BLACK DEBBATH, CONVERGE, HATEBREED, IMMORTAL, JOHN OLAV NILSEN & GJENGEN, KVELERTAK, VALENTOURETTES og ZEROMANCER  de største og viktigste navnene for de som liker sin musikk hard.

 

Taarn.jpg

http://www.slottsfjell.no/