FINNTROLL til Gjerdrum Kulturhus (7/9)

FINNTROLL til Gjerdrum Kulturhus (7/9)

FINNTROLL

Blodsvept Over Europe 2013

Special guest: Týr & Skálmöld

Billetter kr. 300,- + avg. i forsalg / Kr. 350,- i døra (Kommer for salg i fra uke 26 på www.billettservice.com)
Aldersgrense 18 år / Dørene åpner kl. 20:00

Med sitt sjette album "Blodsvept" som kom ut i mars 2013 via Century Media Records, returnerte Finntroll til sin harde opprinnelse uten å gi opp den perfekte balansen mellom mørk metall villskap og melodiske elementer inspirert av folkemusikk fra Finland. Eller som skrevet i amerikanske Decibel Magazine: "From Dick Dale-infused death’n’roll, amped-up infernal Big Band swing and raucous, chugged-out fe-fi-fo-fum stomps to unadulterated power metal, Mr. Bungle-esque carnival weirdness and something akin to the Pogues in a methamphetamine-fueled jam session with In Flames."
Eller som den britiske tabloidavisen The Sun skrev: "Hvis Mordor hadde vært en ledende komedie klubb, ville Finntroll være husbandet."

Etter en håndfull eksklusive konserter i mai, er Finntroll nå stolte av å kunngjøre en turne til å spre blod over hele Europa. Forvent et spektakulært show med gamle og nye klassikere. Deres venner TYR fra Færøyene og SKALMÕLD fra Island vil være support for dem på en kveld du aldri vil glemme.
Let There Be … Blodsvept!