BÖMBERS og BEHOLDER til Southern Discomfort 2013

BÖMBERS og BEHOLDER til Southern Discomfort 2013

Nytt fra SOUTHERN DISCOMFORT metal festival (13 & 14 sept 2013)!

 

Det nærmer seg full line-up, og i dag velger vi å gå ut med et par band til:

 

e4706b1cd6c65bc75bb3128f4c982ff3.jpg

 

 Om ikke alle har klart å finne frem rockefoten tidligere på dagen den 14 september, kan man vente at det løser seg glatt når Bömbers fra Bergen entrer scenen!

  Bömbers er et rent tribute-band bestående av Abbath (Immortal) på bass og vokal, Pez (PunishmentPark/Jef) på trommer, og Tore (Old Funeral/The Batallion) på gitar.

  Da barndomsvennene med en felles lidenskap for rock n roll (i særskilt grad Mötorhead) «slo sine pjalter sammen» i 1996, var det ultimate Mötorhead tribute-bandet et faktum!

   Killminister (Abbath), Party animal Taylor (Pez) og Fast Tore (Tore) har siden starten gledet publikum med over 100 konserter, med mål for øyet om å på en verdig måte, hylle bandet som har infisert blodet deres i mange år. Vi er klare for god stemning, høy partyfaktor og Mötorhead låter fremført av en glimrende trio på Kick denne lørdagen!

www.facebook.com/Bomberstheultimatemotorheadtribute

 

 

  BEHOLDER er et britisk heavy metal band som spiller fet tradisjonell progressiv thrash metal! Debutalbumet deres fra 2009 «The awakening», ble svært godt mottatt, og rost opp i skyene av media så vel som publikum. Albumet ble blant annet kåret til «Metal album of the year»  i 2010 av Metalgods TV!   

  BEHOLDER har turnert i store deler av Europa, mye i Storbritannia og Skandinavia og de er booket til flere festivaler i 2013. I februar i år kom bandet ut med et nytt album, «The order of Chaos», og lørdag 14 september entrer de klubbscenen vår.

  Bandet er sågar funnet verdig til å avslutte årets utgave av Southern Discomfort!!

www.facebook.com/BeholderUK Da gjenstår kun ett band før årets plakat er full, vi lover en "godbit" av den mer ekstreme sorten!