13 – FINALEN PÅ JOHN DEE

13 – FINALEN PÅ JOHN DEE

13 – FINALEN PÅ JOHN DEE

MED SERENITY TRACE, GODDESS, DESEIZED OG SHOT AT DAWN! 


Lørdag 1. juni 2013
CC: 150,-
ID: 18 år
Dørene åpner: 20:00

Da er vi i finalen av bandkonkurransen 13!  Lørdag 1.juni er Musikkens Dag, men da dette noen år har vært dørgende kjedelig for de med smak for det hardere innen musikk, stiller Sounds of Unity nå med 13 som fett alternativ! Dørene åpner kl 20.00, møt opp!

Serenity Trace (Ski), Goddess (Oslo), Deseized (Ski) og Shot At Dawn (Oslo) har kjempet seg gjennom innledende runder og semifinaler på DeVilles i løpet av våren, og skal nå slåss om publikums stemmer, juryens gunst og verdens feteste premie som består av følgende:

–          Studiotid fra Loco Studios

–          Plateutgivelse med Negative Vibe Records

–          Releasekonsert fra Sounds of Unity med lyd og lys av Road Crew AS

–          Musikkvideo fra Asanti Film

–          Grafisk design fra The Upper Hand

–          Bandfoto fra Eirik Aspaas

–          Sko fra Vans

–          Klær fra Killer Brigade!

 

Billettene kan kjøpes på Billettservice, gå inn på billettservice.no eller følg denne linken:  http://www.billettservice.no/event/sound-of-unity-pres-13-finale-billetter/391757

Ved kjøpt billett vil man få utdelt stemmeseddel i døra på arrangementet. Det vil også være mulig å kjøpe billett/stemmeseddel i døra direkte.

 

Litt info om bandkonkurransen 13:

"13" er en bandkonkurranse ala Battle of The Bands, med 13 band fra Oslo og omegn arrangert av Sounds of Unity. Hvilke band som er med ble avgjort via en Facebook-poll hvor de tolv bandene med flest stemmer gikk videre og fikk spille. Det trettende bandet ble valgt av juryen som deres favoritt blant alle banda som var med på pollen. Denne våren har det vært innledende runder og semifinaler på DeVilles i Oslo. Finalen på John Dee avgjøres på samme vis som semifinalene, altså 50 % publikumstemmer og 50 % juryen.