ROSKILDE gir bort 100 billetter

ROSKILDE gir bort 100 billetter

ROSKILDE FESTIVAL DELER UT 100 GRATISBILLETTER

Den danske musikk- og kulturfestivalen Roskilde Festival deler ut 100 festivalbilletter til tyskere, svensker og nordmenn som vil dele de tomme bilsetene deres ved å benytte Ants.

Roskilde Festival har gått sammen med den skandinaviske bilkollektiv-tjenesten Ants om å dele ut 100 billetter til tyskere, svensker og nordmenn som deler de tomme bilsetene deres med andre festivaldeltakere som også skal på Roskilde. Det nye bilkollektiv initiativet er en del av Roskilde Festivals Green Footsteps kampanje hvor festivaldeltakerne blir oppfordret til å ta hensyn til miljøet før, under og etter festivalen.

"Siden 2002 har sosialt ansvar vært en av Roskildes hjørnestener, og det har på mange måter vært en katalysator for utviklingen av de idéene som i dag har blitt en integrert del av Roskilde Festival. Bilkollektiv-tjenesten til Ants passer perfekt med kampanjen som et miljøvennlig initiativ som forlenger festivalopplevelsen for festivaldeltakerne på en morsom og meningsfull måte", sier talskvinne for Roskilde Festival, Christina Bilde.

I tillegg til festivalbilletten, sørger Roskilde for VIP parkeringsplasser under festivalen til de bilførerne som benytter Ants.

En minneverdig bilkollektiv-opplevelse
For den populære bilkollektiv-tjenesten Ants er initiativet en ny og spennende måte å introdusere deres tjeneste til en helt ny gruppe mennesker fra tre forskjellige land.

"Med Ants gir vi folk i hele verden muligheten til å dele bilene deres, og målet vårt er å vise fordelen ved kollektivt forbruk på en meningsfull måte. Bilkollektiv initiativet fra Roskilde Festival med Ants vil definitivt gjøre bilkollektiv-opplevelsen minneverdig", sier Aleksander Soender, administrerende direktør i Ants.

En festivalbillett til Roskilde har en verdi på 1910 danske kroner og gir adgang til alle de ni dagene i det unike Roskilde Festival-universet fra 29. juni til 7. juli 2013. Den musikalske line-up’en utgjør ca. 200 artister inkl. Rihanna, Kraftwerk, The National, Slipknot, Queens of the Stone Age, Sigur Rós og Volbeat.

I tillegg til det nye bilkollektiv initiativet, kan man finne Green Footsteps kampanjen over hele festivalområdet. Roskilde Festival gjør det blant annet mulig å bo i miljøvennlige camper, lade mobiltelefonen din ved hjelp av sykkelkraft og kjøpe bærekraftig mat på utvalgte festivalområder.

Hvordan få tak i en gratis festivalbillett
Roskilde Festival har donert 100 gratis festivalbilletter til folk bosatt i Tyskland, Norge og Sverige som benytter Ants til å dele bilturen deres med andre festivaldeltakere som også skal på Roskilde. Både bilføreren og passasjerene må ha opprettet en profil på Ants. Når bilturen har mer enn tre passasjerer, blir bilføreren kontaktet av Ants for å bekrefte at alle i bilen har en gyldig billett. Hvis alle har det, får bilføreren utlevert en gratis billett til Roskilde Festival den dagen bilen ankommer festivalen. Opprett profil på http://joinants.com eller last ned app’en for Android, iPhone eller Windows mobiltelefoner.

Om Roskilde Festival og Ants
Roskilde Festival er Nord-Europas største musikk- og kulturfestival og har eksistert siden 1971. Det er en non-profit organisasjon bestående av ca. 50 heltidsansatte og flere enn 30 000 frivillige. Les mer om Roskilde Festival på http://www.roskilde-festival.com.

Ants er en skandinavisk bilkollektiv-tjeneste som forbinder bilførere med tomme seter med passasjerer som leter etter skyss. Du kan bli en del av Ants online på joinants.com eller ved å bruke app’ene til iPhone, Android og Windows mobiltelefoner. Les mer om Ants på http://joinants.com .