DEATHSTORM – As Death Awakes

DEATHSTORM – As Death Awakes

Hvordan gjøre en feiende flott dag enda bedre? Jo, man finner en promo CD med østeriske Deathstorm nederst i promobunken og fyrer opp anlegget slik at naboen skvetter i stolen over hodet på meg og legger meg for hat resten av helga, hehe. Slikt blir det gode toner av. Dvs, ikke når gitaren ble tatt fram der oppe. Han er ikke flink. Til og med Jake i «Two and a half men» er bedre.

Deathstorm er et band jeg kun har hørt et par låter fra tidligere da en kjenning postet ei låt på Facebook. Jeg husker så vidt jeg ble litt bitt av den østeriske thrash basillen der og da, men siden bittet var lite og noe annet må ha kommet i veien, glemte jeg bandet helt……..inntil i dag da en god gammeldags cardboard promo CD med vidunderlig rå thrash metal dukket opp.

Bandet kommer fra det kjente metallandet Østerrike, et band som har fostret mange store metalband som Belphegor og……..ja, det var det jeg kom på i farten. Det er vel ikke flere som har klart å skaffe seg et navn utenfor landets grenser. Ikke som jeg kan komme på her og nå i alle fall. Bit meg om du er uenig.

Deathstorm spiller en rå variant av thrash metal med klare influenser fra tidlig Sodom, tidlig Kreator og tidlig Metallica. Det er enkelte spor fra tidlig Iron Maiden og noe fra våre egne Nekromanthon og Deathhammer og litt fra diverse andre steder og band. Det er litt vanskelig å sammenligne med band direkte, men jeg kan si at det er dritfett til tusen. Låtene varierer fra det mer rolige til det kjappe, soloene sitter løst og trommene er tvers igjennom nekro så det holder der de driver låtene framover samtidig med at det lokker fram smilet til deg som lytter. Det er umulig og ikke like dette og jeg har herved kåret «As Death Awakes» til årets humørspreder.

http://www.myspace.com/damagewebsite

http://www.ihate.se/