HYLLEST TIL CREEDENCE PÅ BUDDY I DRAMMEN (26/4)

HYLLEST TIL CREEDENCE PÅ BUDDY I DRAMMEN (26/4)

2013 er begivenhetsrikt år for fans av det gamle storbandet Creedence Clearwater Revival. Ikke bare er det 40 årsjubileum for slippet av bandets selvtitulerte debutalbum, men sjefen sjøl John Fogerty kommer også i mai i år med et nytt album med nyinnspillinger av flere av Creedence sine låter sammen med artister som Keith Urban, Brad Paisley, Foo Fighters og Kid Rock. Norges med autentiske Creedence-hyllestbandet, Fortunate Sons, innleder det aktive året med en konsert på Buddy i Drammen førstkommende fredag.

FortunateSons_2009_FotoHeleneEngen.jpg
Fortunate Sons 2009
(Photo: Helene Engen)
 

Fortunate Sons – The Creedence Clearwater Revival Experience, som selv markere sitt eget 5-årsjubileum i Drammens Teater senere i år, har tatt mål av seg for å gi publikum autentiske og rocka tolkninger av originalenes reportoar. Med klassikere som Proud Mary, Have you ever Seen the Rain, Heard it through the Grapevine, Up around the Bend, Hey Tonigh og Bad Moon Rising mm er det nok av publikumsfavoritter å ta av. Fortunate Sons har fått rykte på seg for å levere et sceneshow som appellerer både til rockeføtter og allsangstruper, og førstkommende fredag kan de oppleves på Buddy i Drammen, hvor de har spilt for utsolgt lokale opptil flere
ganger.

 

 

Fredag 26. April
Buddy Scene, Drammen
Tid: 23:00
CC: 150 kr