TOXIC HOLOCAUST – From the Ashes of Nuclear Destruction

TOXIC HOLOCAUST – From the Ashes of Nuclear Destruction

Dette er ikke et nytt studioalbum fra Toxic Holocaust. Det er ei samleskive med gullkorn fra splitter, demoer og tidligere vanskelig tilgjengelig materiale. Den er vel verdt å sjekke ut om du er fan av det enkle, for dette er hele 22 spor med enkel oldschool black thrash uten noen som helst forsøk på krumspring. Bortsett fra en del enkle breaks og overganger, er dette så enkelt du kan få det. Det mest utfordrende er naturlig nok lyden. Den er varierende, men ikke så rart egentlig, etter som dette er en samling låter fra en god del forskjellige utgivelser.  Det er tøft og veldig headbangervennlig og det er det hele jeg har å si om denne skiva.

http://www.facebook.com/ToxicHolocaust