KAIZERS ORCHESTRA spiller på Samfundet onsdag, torsdag og fredag

KAIZERS ORCHESTRA spiller på Samfundet onsdag, torsdag og fredag

Onsdag 13/03-2013 Trondheim Samfundet
Torsdag 14/03-2013 Trondheim Samfundet
Fredag 15/03-2013 Trondheim Samfundet

 

 

KAIZERS ORCHESTRA
RALPH MYERS

 

 
Bill. kr. medlem 340,- + bill.avg.
Bill. kr. ikke-medlem 380,- + bill.avg.

Kl. 20:00

 

Violeta Violeta Volume III er finalen på Kaizers Orchestras mest ambisiøse prosjekt noensinne. På litt over 2 år fullfører de en trilogi, de fyller Oslo Spektrum til randen, headliner de største festivalene i Norge, gjør utallige festivaler over hele Europa med foreløpig høydepunkt på Orange Scene, Roskilde foran 50000 mennesker, og besøker som alltid Samfundet en gang i året. Snart skal det som har blitt Norges største rockeband stoppe på ubestemt tid, men først skal de på Violeta Violeta Volume III Tour. Onsdag, torsdag og fredag spiller de utsolgte konserter på Samfundet i Trondheim med Ralph Myers som support.