DUNKELL REITER – Death and Pain

DUNKELL REITER – Death and Pain

Brasiliansk thrash metal er som oftest kult. De har en tradisjon for å slippe band utenlands først når de har noe å fare med. Dunkell Reiter har det, selv om det er skranglethrash innimellom. De er tydelig inspirert av tidlig Metallica og Destruction. Åpningslåta er nesten på grensen til rip-off til sistnevnte band mens resten av låtene er en merkelig blanding av Teutonic og Bay Area thrash. Det veksler mye mellom såkalt kjappriffing og litt roligere partier med en old school thrash vokal med skriketendenser noe a la Salsten i Deathhammer. Trommene henger bitte litt etter i beste Hellhammer stil og dette er med på å gi det hele en skikkelig old school feeling over det hele. Ikke alt er like tight og velspilt, men det er kult og låter slettes ikke ille.

http://www.myspace.com/dunkellreitermetal