VREID spiller på John Dee fredag (01/03)

VREID spiller på John Dee fredag (01/03)

Fredag 01/03-2013 Oslo John Dee

 

 

VREID
YEAR OF THE GOAT
MISTUR

 

 
Bill. kr. 225,- + bill.avg.

Kl. 20:00

18 år leg

 

Vreid er et av Norges mest hardtarbeidene og kreative metal band. Deres siste album ”V” ble spellemansnominert, og bandet gjorde konserter i 15 land på 3 kontinenter etter utgivelsen. Nå er de klare med nytt album, ”Welcome Farewell”, på Indie Recordings. Albumet er deres definitivt sterkeste album så langt, proppfullt av kanonlåter, og med en knallsterk produksjon. De har skapt sitt eget musikalske univers der referansene strekker seg fra 70-talls rock, via 80-talls thrash til 90-tallets black metal. Albumet har allerede blitt kåret til månedens album i siste utgave av Scream, som gav skiva en femmer. Plata har også fått en femmer i BA. Fredag spiller de med Year of the Goat og Mistur.