Thë Buffalos på Tribute i Sandnes (1/3)

Thë Buffalos på Tribute i Sandnes (1/3)

 

Fredag 1. mars spiller det franske bandet Thë Buffalos på Tribute i Sandnes. Bergensbandet What Came from the Sea er support denne kvelden. Konsertstart 21:30, aldersgrense 18 år.

Thë Buffalos egen biografi:Musikken er fortryllende som en opiumvertigo og hard of mørk som inneholdt, men fløyelsaktig som en geishas silketruser.Etter flere år med reising rundt i verden, fra Thailands gamle opiumhi, gjennom de oppvarmede bordeller i Øst-Afrika til det desperate, men guddommelige landskapet i Antarktis, bestemte The Duke, El Bavo, Lorenzo og The Breton å beskrive gjennom musikk hva det vil si å leve som pirater (i henhold til sin egen praktiske definisjon)!
Dette er hvordan det beryktede eventyret av Thë Buffalos startet i 2008.
Det infernalske mannskapet forsvarte sin første EP (In Hell We Dwell – 2009) på mer enn femti konserter, med åpning for legendariske band som bl.a Suicidal Tendencies. 

What Came From The Sea har allerede fått spilletid på NRK P3/Pyro, og har gjort flere jobber i utlandet. Her hjemme har ikke bandet foreløpig gjort mange spillejobber, men flere er under planlegging. WCFTS består av medlemmer fra SYRACH, Clown, og The Underarchievers.