NECROCURSE – Grip of the Dead

NECROCURSE – Grip of the Dead

Necrocurse er et death metal band fra Uddevalla som ble dannet I 2004. De ga ut tre EP-er og en samleskive i løpet av 2001 og 2012 og "Grip of the Dead " er deres debutfullengder. Det er kun en av låtene fra EP-ene som fikk plass på denne debuten, ellers er dette nytt materiale. Når det er sagt, variasjonen i låtene er stor og det kan lett antas at enten er disse låtene laget over lengre tid eller så er det forskjellige personer med forskjellige forutsetninger som har laget låtene.

Musikalsk er Necrocurse et band som er litt vanskelig å plassere. Vokalen er på grensen til black metal-ish, låtene varierer fra det melodiøse vi det mer rocka til black/death. Det er absolutt ikke noe banebrytende med musikken deres, men det er bra gjennomført. Jeg vil tro at dette er et band som sliter med å finne sin identitet.

http://www.facebook.com/necrocurse