JOHN OLAV NILSEN & GJENGEN spiller på Bingo’n tirsdag (19/2)

JOHN OLAV NILSEN & GJENGEN spiller på Bingo’n tirsdag (19/2)

Tirsdag 19/02-2013 Lillehammer Bingo’n

 

 

JOHN OLAV NILSEN & GJENGEN

 

 
Bill. kr.
200,- + avgift

Studentpris kr 150,- + avgift

Kl. 21:00

18 år leg

 

John Olav Nilsen & Gjengen har nytt stor suksess med sine foregående album “For sant til å være godt” og “Det nærmeste du kommer”, og kan se tilbake på fantastiske plateanmeldelser og flere hitsingler. Ikke bare solgte de til gull og platina, de vant også Spellemannspriser, og en hel haug med årsbestekåringer i forskjellig media. Deres siste album “Den siste veien ut” ble sluppet september 2012. Tirsdag spiller de under UKA på Lillehammer og alt overskudd som følge av denne konserten vil støtte Barneavdelingen på Lillehammer Sykehus.