ENTOMBED til Steinkjerfestivalen

ENTOMBED til Steinkjerfestivalen

Entombed er metalpionerer og er verdenskjente for å ha formet genren som i dag kalles Scandinavian Death Metal. Noen kaller dem verdens beste band, og det er ingen tvil om at deres Wolverine Blues står som en evig klassiker innen tung rock. Det er også korrekt at Entombed blir nevnt til stadighet som inspirasjonskilder til mange av dagens aller største metalband.

Etter en selvpålagt hvilepause de siste årene er nå Entombed tilbake for fullt. Nytt album i sommer, og et livesett som det ryker av. De var spesialinvitert til by:larm i fjor, og foruten at det var overfylt i lokalet, så var konserten nesten komisk fullstappa av artist-kjendiser! Og det var langt bra bare metalfolk. De fikk en konsert som folk ennå prater om, 1 år etter!

Entombed er tung rock, helt klart, men samtidig så melodiøst og seigt at det går hjem hos de fleste. Litt på samme måte som f.eks. Volbeat og Metallica.

Vi er utrolig stolte av å få ett av tungrockhistoriens virkelige legender til Steinkjerfestivalen.