AVENTYR – Driven

AVENTYR – Driven

Disse gutta promoterer musikken sin som "ballerock". Jeg er litt ambivalent til uttrykket, men forbinder jo navn som Backstreet Girls og AC/DC pluss en del southern rock med uttrykket, så forventningene er greie.

Etter en del gangs gjennomhøringer er det en ting jeg ikke kommer bort fra, nemlig at vokalisten høres ut som James Hetfield. På koringspartiene får jeg litt Bad Religion vibber, og der har jeg blitt sittende.

Om de vil kalle det ballerock er det greit men jeg synes det mangler både attitude og tyngde for å komme dit. Dersom jeg skal båse bandet vil de havne nærmere moderne punk enn rock. Dette mest grunnet de tidligere nevnte koringspartiene, men også noen av gitarbreakene minner mer om punk.

Men sjangerdebatten til side så er plata jevn og absolutt hørbar. Korte og fengende låter med driv og trøkk i riffene.

Denne skiva vil absolutt funke bra som katalysator på en sen lørdagskveld. Det er tydelig at gutta har en klar ide om hva de vil drive med, og det er ikke verken nyskapning eller ballademakeri. De ender opp med et produkt som svarer til forventningene, men heller ikke mye mer.

Låta å høre: Crazy Roads.

www.facebook.com/aventyrband