FIELDS OF THE NEPHILIM til Oslo (25/4)

FIELDS OF THE NEPHILIM til Oslo (25/4)

Rockefeller torsdag 25. april

FIELDS OF THE NEPHILIM

Oh my Goth – vi får besøk av Fields of the Nephilim! Bandet er ett av tidenes største gothrock-band, og har siden starten i 1984 vunnet mange fans med sitt særegne lydbilde.

Engelske Fields of the Nephilim så dagens lys i 1984 som en del av den Britiske gothrock-bevegelsen fra åttitallet, og er et av tidenes største band i sin sjanger. De hadde et lydbilde bestående av elementer fra hardrock og psykedelisk rock, akkompagnert av frontmann Carl McCoys growlende vokal. Tekstene flørtet gjerne med mesopotamisk mytologi, Cthulhu og kaosmagi, og bandet hadde et image assosiert med karakterer fra Sergio Leones "spaghetti-western" filmer.

Carl McCoy forlot bandet i 1991, til fordel for et annet prosjekt, men rundt årtusenskiftet ble de gjenforent og slapp singelen "Pettitt One More Nightmare (Trees Come Down)". I ettertid har Fields of The Nephilim gitt ut den kritikerroste platen "Mournin Sun", som ble hyllet av både kritikere og fans, og de har gjennomført et fåtall konserter rundt om i verden med enorm oppslutning. De er kjent for sine ytterst kompetente liveopptredener, og deres seneste konserter kan nærmest beskrives som hitparader innhyllet i en messeliknende atmosfære.

Nå ser vi frem til å ha de sagnomsuste gothrockerne på Rockefeller torsdag 25. april!

Billetter i salg lørdag 26. januar kl. 10.00.

Bill. kr. 320,- + bill.avg.  Billetter i forsalg på www.rockefeller.no, Posten, Narvesen, 7-Eleven, tlf. 815 33 133.

18 år leg.