Release på Svalbard utsatt

Release på Svalbard utsatt

 

På grunn av at vokalist Nils Ivar Martila pådro seg en heftig lungebetennelse før CLAYMORDS skulle besøke REALSOUND STUDIO  i Parma(Italia), måtte mesteparten av vokalen gjøres i Norge. Valget ble som i forrige runde, TUFT STUDIO, i Vestby, sør for Oslo. Resultatet virker meget lovende, men pga av forsinkelsene er nå albumet utsatt til 27.april. Utgivelsen skjer fremdeles i Longyearbyen, Svalbard. Stedet er puben SVALBAR.

Label er WORMHOLEDEATH.

CLAYMORDS er med det, det eneste metallbandet i verden som har  gitt ut en plate så nært NORDPOLEN. Norsk metallmusikk ble akkurat litt kaldere 😉

Musikkvideo med singelutgivelse av tittelkuttet SCUM OF THE EARTH kommer på nyåret. Videoen er produsert av Dispenser Media.

Mye godt i vente! Har man lyst til være med på verdens kanskje mest eksotiske plateutgivelse så send en epost til nimartila@gmail.com. Rabatter på alt fra opphold til snøscooter safari kan man få gjennom vår oppdragsgiver! 

 

Eventet: http://www.facebook.com/events/194654720669223/?ref=3

God jul og godt nyttår fra CLAYMORDS!!!