BLOOD RED THRONE spiller på Blæst lørdag (01/12)

BLOOD RED THRONE spiller på Blæst lørdag (01/12)

Lørdag 01/12-2012 Trondheim Blæst

 

 

BLOOD RED THRONE
HELLISH OUTCAST
VITHR

 

 
Bill. kr. 170,- + bill.avg.

Kl. 19:00

20 år leg

 

Første band går på klokken 20:00

 

For 14 år siden ble Blood Red Throne startet av Død (ex-Satyricon, ex-Scariot, ZeroZonic) og Tchort (ex-Emperor, Carpathian Forest). Bandet blir sammenlignet med storheter som Cannibal Corpse og Death og har gitt ut 6 album og 2 EPer siden 2000. I 2010/2011 gjorde BRT 2 turneer i USA og Canada med Dimmu Borgir og Grave som headlinere. I år ble det Europa turne nr 5 som support for Suffocation (Us) og bandet beviste at de fortsatt er Norges konger på deathmetal scenen.

Med strålende anmeldelser, bl. 8/10 i Metal Hammer UK er BRT i flammer og leverer forrykende liveshows hver gang! Nå er det lenge siden hjemlandet har fått smake og grillen er tent!
Nye lineup i BRT er; gitarist Ivan Meathook Gujic (ex-Neongod), trommis Emil Wiksten (Fetus Stench[S]), bassist Ole Madsen (Horizon Ablaze) frontmann Yngve Bolt Christiansen (ex-Goddamn, ex-Concussion, ex-Okular) og Daniel Død Olaisen som fortsatt sitter på tronen som riffmester.
Blood Red Throne var også å se på Hellfest 2012 og turnerte i UK for andre gang i år i oktober.